Fullspäckad söndag idag! :-O

Hej hej!
Söndagar brukar vara en ganska lat dag för mig, men det händer ovanligt mycket idag faktiskt!
Jag började med att klippa gräsmattan! Och det kan jag säga att det är ganska mycket jobb om man har en stort tomt!
Dock hann jag inte klippa hela gräsmattan då bränslöet tog slut! Jag är väl lite emot att vi använder bränsle istället för elektricitet, men det är så mycket skönare att slippa en sladd som ska följa efter en hela tiden!

Sen så borde min far komma hem snart så att vi kan äta mat och sen ska jag iväg och spela badminton i en timme! Det ska bli kul, men kommer väl få håll för att jag äter så tätt inpå och dessutom så är jag redan trött av att klippa gräset!
Och efter det ska jag ju städa i huset också!

Sen måste jag, Per, Jerker och Arvid spela klart scener i skogen för vår film så att vi kan börja med inomhusscener imorgon tror jag! Hoppas bara att vi hinner klart med det! Det är väldigt mycket som ska hinnas göras och så, sen ska man ju itne tala om hur mycket tid det behövs för redigeringen heller! Det är jättemycket kvar! Hoppas jag hinner med allt! :-O

Bättre betyg och Filmprojekt!

Hejsan, idag(i fem minuter till från att jag skriver detta) är det fredag. Jag har väl inget emot fredagar förutom 2-timmars tyska på morgonen. Men denna gången var det värre. Här ska du få höra varför!

Brett pitt
Jag har aldrig påstått mig vara bra på tyska och nu när vi har det på gymnasiet har jag varit fullkomligt värdelös. Det har så småningom slutat med att jag fick en IG-varning för första gången i mitt liv och det känns rätt tufft, inget jag strävar efter direkt. Men så tänkte jag att allt hopp var ute efter nationella prov i tyska. Idag fick jag tillbaka det och såhär gick det:
Läs - VG
Hör - 1 poäng ifrån VG
Skriv - G
Så jag får nog G eller kanske till och med VG XD Det var det bästa som hänt på länge!
Måste tacka Per, Grubla, Jerker och Edlund som är mina kära tyska-kamrater från min klass, utan er skulel det nog inte gått!
Bara så ni vet så är jag inte dålig i skolan vanligtvis! >:
Jag snittar väl VG men får MVG då och då typ :-)

SONY
Okej, jag orkade inte leta upp likadan kamera för jag är för trött! Men idag började jag, Arvid, Per och Jerker filma vår film som vi har i filmprojekt att göra. Jag tänker inte berätta något om den! Utan det får ni se sen! Men jag kan väl tala om redan nu att den har en del episka tagningar! Jag hoppas att slutprodukten blir bra! :-D

Tv-spel åt folket!

Hej! Jag har skapat en facebook-grupp!
Gruppen är som en slags kontring mot 5-meter-per-medlem-gruppen och jag ska istället spela tv-spel i 1 minut för varje person som blir medlem! Haha! Om ni har Facebook så borde ni kolla in den tycker jag! Gruppen heter 1 minut per medlem!

TV-SPEL

Dagens surkärring: Man stod ute i spöregn och väntade på bussen. Jag hade säkert stått i 8 minuter och väntat på bussen. När man då äntligen hade väntat klart och bussen kommer. Ja då minsann ska hon stanna längre fram så att alla måste rusa till bussen. Och när hon hade släppt in 20 personer så stängde hon dörre och sa att det var fullt och åkte vidare, fick stå ytterligare 7 minuter till innan nästa buss. Jävla kärring! :@

Dagens söta: Hon som stod i kassan på McDonalds. Jag låter väl ganska dum om jag säger att hon är snäll för att hon bjöd på dipp, men eftersom jag hade en kupong så jag åt gratis så skrattade tillsammans åt att det blev gratis. Och ja, det är väl mer än bara McDonalds-service antar jag! Såna personer gillar jag skarpt! Trevliga på jobbet och inte tillgjord trevlighet som många brukar ha! Mer såna personer tack! :*

Beroendeframkallande Flash-spel!

JUMP!
Winterbells
Det jättegulliga spelet när du är en kanin som har en dröm om att komma högre upp!
Du tar dig upp genom att hoppa på klockor och fåglar och får poäng. Detta spel är beroendeframkallande! Självklart är det en större upplevelse att spela innan julafton då det är julmusik i bakgrunden också! <:
Det var väl 2 vintrar sig jag spelade och jag spelade till mina poäng överskred vad flashspelet hanterade, då tröttnade jag!
Länk: http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

Styck
Ragdoll Avalanche 2
Från något gulligt till något med blodigt allvar. Du ska helt enkelt undvika att bli styckad av taggar som ramlar ner och i slutet får du reda på hur många du har lyckats undvika! Detta ägnade jag och några klasskamrater åt att spela en timme efter skolan. Det enda som kan vara störigt ä ju musiken som är random techno-musik som loopas.
Länk: http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/barnfoerbjudna_spel/ragdoll_avalanche_2.html

Fullt upp hos SeanJapan!

Hejsan kära läsare(om jag har några kvar!)
Jag har haft ganska fullt upp och varit lite lat de senaste dagarna!

Kan berätta att jag har varit i  studio och spelat in en tidig version av vår första låt! Beroende på hur nöjda vi blir så skickar jag den till folk! Men någon myspace med mera, lär itne blir förens senare iår eller början av nästa år tyvärr! :-)
Det tog en hel dag! Men det var kul att prova på att vara i studion och så! Fick göra allt från att sjunga i falsett till att scream:a! Mest för att se om det passade och så! :-)

Bloodymare
Har blivit rätt mycket MMORPG den senaste tiden måste jag säga! Kan väl vara för att man aldrig hör något från någon kompis längre! Är jag verkligen så tråkig att ingen vill vara med mig någon gång under lovet som varit? D:
Jaja, hoppas att någon kanske frågar om vi ska leka efter att ha läst detta!
Men iaf, ganska kul att spela om nätterna för att fördriva tiden faktiskt! :-D

Ska försöka bli bättre på att blogga, men så länge så får ni nöja er med detta då! :-)
Puss och Kram på er alla!

ps. saknar vännerna nere Skåne!

En lugn härlig vecka!

Denna vecka är ganska lugn för mig!
Måndagen har vi inte någon jobbig lektion och på tisdagen har vi matteprov istället för idrott(och engelska). Sen är jag ledig resten av veckan! Det är rätt skönt! :-)
Slipper den långa fredagen då jag slutar 16.45!
Ska börja planera in veckan lite smått! Någon som är sugen på att träffas? Jag kan inte åka på långa resor dock eftersom jag har brist på pengar! :-(

Åh just det! Känns som att jag har bytt lite klädstil idag! Passar? Passar inte? Det får folk avgöra själva!
Sean

Eurovision och Facebook

Idag kollade jag på Eurovision Song Contest. Efter att ha kollat ett tag så slutade det med att jag kollade in brudarna som var med istället, haha. Det fanns knappt några intressanta bidrag, var nog därför.
Norges låt förtjänade att vinna, eller den låg över gränsen, på en acceptabel nivå om man ska uttrycka sig så. Tyckte både Ryssland(08) och Serbien(07) var urkassa så :-(
Och Sverige förtjänade att komma sist, men det gjorde dom inte. Hennes sångvolym gick från att vara en viskning till att höjas brutalt och dessutom höll hon mikrofonen fel så att det kom brus när hon sjöng(dvs när hon sjunger kommer luft ut ur munnen och träffar mikrofonen direkt). Och hon skulle representera Sveriges bästa? :-(

Sean
Nu ska jag ta och passa på och skryta lite! Jag ligger 1:a på Sweetest Contest-grejen bland mina ~150 kontakter.
Utan att göra något dessutom. Får väl tacka alla som har röstat eller något.... :-)
Det som jag tycker är tråkigt dock är ju att bland de 25 som är på topp så är det bara 1 kille om man inte räknar med mig! Jag menar, känns ju mer som en tjejgrej att hålla på med det där(kommer få mycket skit för det där :-D).
Finns massa söta killar också, inte bara tjejer!!!!

Get Smashed Gate Crash!

Yeah!
Åh vad jag har fastnat för electro/rap! Känner att allt elektroniskt tilltalar mig! :-D
Det är nog efter Giru's senaste skiva MUSIC! Speciellt evolution fick mig att gilla det!
Och jag har precis hittat en låt jag gillar ganska mycket! Rätt random, haha, men så är det! :-D

Rekommenderas att lyssna på!
Hadouken! - Get Smashed Gate Crash

Spotify-länk:
http://open.spotify.com/track/5EgXKmcnr4yFhDY6lH2MPY

GIRUGAMESH

10 Maj

Signing Session
Vi gick ganska tidigt efter en frukost! Vi köpte med oss McDonald's mat och satte oss i signeringskön! Vi var där två timmar innan, men det var kö ändå. Så vi satt där... helt asociala med massa okända Stockholmare o___O
Sen(efter 20 minuter eller något) så kom det äntligen folk så att vi slapp vara sist i kön! XD
Efter ett tag så frågade hon till höger om Per ville ha en kaka! :-D
Men den hade ramlat ner på marken så han ville inte, så gav han den till mig som inte vågade ge den till en random okänd :(
Jag och Per kastade den på marken och snurrade den och den var jätteäcklig efteråt! Men så var den en jobbig P12:a som åt upp den!!!! :O EUUUUUUUUW!!!! .__________.

Nii
"Äh det är väl inget speciellt" minns jag att jag sa innan jag skulle få skivan MUSIC signerad. Men när jag faktiskt stod där och såg hela bandet så darrade jag faktiskt... ganska mycket faktiskt! ;____;
Jag kom verkligen inte på vad jag skulle säga... det var så speciellt... så först möter jag Ryo som säger "Hello" och jag bara hälsar tillbaka på japanska och tänker "fan.. kan väl vem som helst" och sen när ShuU får skivan så säger jag typ "visst är det kallt här i Sverige?" på japanska och han svarar "ja, det är kallt" på japanska och sen säger han "Cold". Men det verkar som att han fattade! Nii signerade och gav ett svar och Satoshi är ju lika asocial som han är på alla videomessage som Girugamesh varit med i! Det var awsome att vara så nära!!!!

GIRU
I kön så mötte jag Bea och hennes kompis! Vi fick stå med dom och dom var roliga att vara med! Fastän vi inte pratade så mycket! :( Awsome!
Jag träffade Madde och Sara också! Och såg väl ett par bekanta ansikten som jag inte hann säga hej till :-(
Och under hela konserten stod jag bredvid en jag kände utan att säga hej en enda gång, fail :-(
Bilden är från innan konserten! Jag tänkte berätta om hela konserten! Men den upplevelsen behåller jag själv! Det var värt varenda krona om inte så skulle jag betalat det dubbla ifall det var nödvändigt!
Det var så bra och den avslutande låten evolution var verkligen bäst! :-D
ALLA sjöng med! Underbart bäst!!!!!!!! :'-DDDDDDDDDDD


Girugamesh Crazy-Tour 09 in EUROPE setlist IN SWEDEN:

  1. Break Down
  2. Ultimate 4
  3. FREAKS
  4. Angry Juice
  5. CRAZY-FLAG
  6. Dance Rock Night
  7. Shadan
  8. Asking why
  9. GAMBLE
  10. puzzle
  11. Ishutar
  12. Mission Impossible -Theme-
  13. Deceived Mad Pain ALIVE
  14. Volcano crime-tsumi-
  15. Omae ni sasageru minikui koe enishi
  16. patchwork
  17. Vermillion
  18. Smash!!
  19. evolution
  20. encore: shining

SEAN & PER @ STOCKHOLM!

Hejsan kära läsare! :-D
Jag och Per var i Stockholm som ni kanske vet! Och inte nog med det! Vi såg vad vi anser vara den bästa spelningen evah!
Så här kommer en summering av vad vi gjort! x)

9 MAJ

Sover
Jag fick skjuts av min far till stationen och där träffade jag Per! Vi väntade i 10-20 minuter på tåget till Stockholm! Kind of boring! Var väl inte superpeppad då det enligt väderrapport skulle regna i Stockholm! Men men, när tåget kom så satte vi oss och pratade inte så mycket i början! Men vi var fortfarande ganska glada över att vi snart skulle se Girugamesh live! På bilden ser du Per i väntan på tåget!

Välkommen ombord på SJ
Efter ett tag så hade vi inte så mycket att göra, så vi pratade om att streama Naruto-avsnitt och se på tåget, men det blev inte av, sen så började vi prata om Naruto MMORPG och ja... vi satt väl i över 1 timme och pratade om det, HAHAHA D:
Sen lyssnade vi på musik typ.. helt asociala med varandra! Och vi bokade inga platser så vi var rädd avarje gång det gick ombord personer på tåget, men vi klarade oss! :-D

Sean & Per
Per och jag i Stockholm! Precis när vi kom fram, faktiskt! Vi började med att låsa in våra stora väskor i ett skåp!(50kr, rena rama rånet : @@@@) och sen köpte vi 3-dagars SL-kort! :-D
Vi trodde att vi skulle faila när vi skulle använda kortet, men båda kom förbi dom dära spärrarna och vi båda skrek "YATTAAA!!" och folk kollade väldigt konstigt på oss! Haha!

Vi letade upp skivbutiken som signeringen skulle vara på och där köpte Per skivan MUSIC! Vi hittade sen till Plattan där massa emosar hängde :-D
Vi gick till tunnelbanan och åkte för att leta efter Fryshuset. Det tog jävla lång tid att hitta dit för "vi gick fail" = vi hittade inte. Men tillslut så hittade vi dit och det var några tjejer som redan köade! :O

Per rindge sin morbror och vi skulle få skjut till där han bodde och det var ganska nära Fryshuset, men eftersom vi hade väskorna på t-centralen så fick vi åka tillbaka och hämta dom! Vi blev bjudna på tacos och inte så mycket senare gick vi och la oss!(Okej vi var uppe till 2 och spelade spel, haha)

WOAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!! :'-D

SHIT! JAG HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN GIRUGAMESH CRAZY TOUR I SVERIGE!!!! :'-D
DET VAR TOTALLY AWSOMEEEEE!!!!!! x')

JAG SKRIVER MER SEN NÄR JAG LUGNAT NER MIG!!!!! HEJ DÅÅ!!!! :-DDDDDDD

Stockholm-staden med Per :-D

Tja alla läsare :-D
Idag åkte jag och Per till Stockholm som ni ser på bilden nedan!
Vi står på tågstationen i Karlstad! Klockan 12.20 gick vi på tåget och letade efter sittplast! Vi hittade fyra platser mitt emot varandra som var lediga så vi satte oss där! Tågresan gick fort när vi satt och pratade hela resan.. nästan! :-D

Per och Sean
När vi kom fram till Stockholm så låste vi in våra grejer i ett skåp för 50kr D:
Vi köpte ett 3-dagarskort och irrade runt lite, letade efter skivbutiken där signeringen kommer vara! Vi hittade tillslut! :-D

Megastore
Per köpte skivan så han skulle vara well-prepared for tomorrow! ^_____^
Vi letade sen efter fryshuset! Jag hade ett svagt minne av att vi skulle gå av vid Gullmarsplan, så vi gjorde det. Sen gick vi fram och tillbaka, runt i cirklar osv. Och efter en tur förbi Globen(där Per failade med tröjvalet :-D) så hittade vi dit! Och det har vi bevis på faktiskt! Haha x)

Huset av frys.  Frys la-la-la-la-lagg.

GIRUGAMESH!!!

Hejsan!!! Jag peppar Girugamesh som fan nu!!!
Ska till Stockholm imorgon med Per! Sen ska vi se hur vi tar oss till alla ställen osv och på söndag blir det Giru!
OMG OMG OMG, PEEEEEPP!!!!!! :-D

Kommer försöka blogga från Stockholm också om Per har med sin dator! :-D
Bai bai~ ;-)

Satoshi

Kungar och skor!

Idag har jag haft nationella prov i engelska! Det gick helt okej, så jag ska nog inte klaga! :-)
Sedan hade vi håltimme och efter det såg vi på teater, Kung Oidipus. Den var helt okej! Bra skådespelare, men jag tror att jag inte känner mig vuxen nog att tycka teater är underhållande nog! Men det kommer väl så småningom! :-D

OMG
Jag tillbringade 2 timmar av gårdagen till att sy motiv på mina skor!(Därför jag inte hann blogga!)
Det översta tog 1 och en halv timme att sy för att det var jättehårt material längst ner på skon! Men det står i alla fall GIRUGAMESH på skon för att hylla typ det enligt mig bästa bandet :'D
På andra skon så ser ni märket från Naruto! För klanen Konoha! Oh det var rätt awsome! Det är ju snyggt märke också så! Dom av mina klasskamrater som ser på Naruto blev rätt glada!(Och lite avundsjuka också tror jag ;-) hihi!)

MUSIC
Snart kära vänner, ska jag till Stockholm! Jag åker på lördag till Stockholm med Per för att se Girugamesh live på söndagen! Dom har precis haft en spelning i Finland och jag har en vän därifrån som har varit på dom! Och det lät ju ganska bra när jag hörde hur det var och så också! :-)
Här är setlisten för Girugamesh Crazy Tour 09! Den låter väldigt lovande! Tyvärr saknar den ju låtar som Real my place, crime, smash, shining eller storheter som Kowarete iku sekai eller Owari to mirai, men det är väl så, man kan inte få allt! :-)

Girugamesh Crazy-Tour 09 in EUROPE setlist:

  1. Break Down
  2. Ultimate 4
  3. FREAKS
  4. Angry Juice
  5. CRAZY-FLAG
  6. Dance Rock Night
  7. Shadan
  8. Asking why
  9. GAMBLE(NEW!)
  10. -INST.-
  11. puzzle
  12. Ishutar
  13. Mission Impossible -Theme-
  14. Deceived Mad Pain
  15. Volcano
  16. Omae ni sasageru minikui koe
  17. patchwork
  18. Vermillion
  19. ???
  20. evolution

Rolig dag idag!

Hejsan kära läsare! Det känns som att bloggen blev en ganska fin hit. Så jag fortsätter att blogga ett tag till kära vänner! :-D
Dagen har väl varit sådär. Jag började med att äta Wetabax Weetabix har tagit reda på vad det heter nu! Det var rätt konstigt. Och det var sisådär i godhets-skalan!

Vi hade frukostvanor på idrotten idag! Och jag var tydligen frukostälskare! Tack för den :-D
Sedan fick vi välja på fotboll resten av lektionen eller springa 2km och sluta. Jag sprang 2 fina kilometrar med käre Oscar! Det var rätt kul att ha sällskap, så jag tackar honom för det! :-D

Maten är glad!
Oh just det! Som ni ser på den glada maten(hehe, har man tråkigt så!) så tycker jag väl inte det är något fel på skolmaten! Jag menar, den är ju ätbar och oftast ganska god så jag klagar inte i alla fall! Mat förlänger ju dessutom livet! För utan mat skulle man dö! ^___^

Skor
Var med Evelina efter skolan och det var kul! :-D Vi skrattade åt gamla gubbar och gummor.
Sen när jag skulle med bussen så kom någon full gubbe och bad oss att ringa 112 för han kände sig jätteilla. Men det var ju skitläskigt .____.
I alla fall och efter squash-träning med far så åkte vi till Bergvik och åt mat. Sedan skulle vi leta efter patchwork...ehh lappar.. med bilder på som jag tänkte ha på min väska, men hittade inga. Däremot hittade jag ett par fake-converse för 99kr. Och mina skor(som syns i bakgrunden) börjar bli lite slitna, så tänkte ha dem tills jag åker till Japan i alla fall!

Det var allt för idag! Hej svejs!

En mjuk måndag!

Hejsan! Idag vaknade jag 07.15. Jag åt nya frukostflingor idag. Istället för havrefras med jordgubbar så åt jag... Wetabax eller Wetabix, jag kommer inte ihåg vad det heter, men det var en lustig känsla. Bara så ni vet ;-)

Sladd
Dagen började med en seg programmerings lektion, men det var inget nytt så det var rätt chill ändå. Sedan hade vi fysiklabb som inte alls var farlig! Vi skulle inte göra något praktiskt, men vi hade lite teoretiskt om hur man ska koppla och mäta ström och så! Vi håller på med Ohms(Ω) lag!

Musikprogram
Har tillbringat lite tid åt att komponera ihop ett bra och melodiskt intro. Jag har helt plötsligt blivit på jättebra musikskrivnings humör! Så jag får passa på och skriva musik som en jävel medan det fortfarande håller i sig! Det är väl allt hittills!  Ha det bra :-D

Depp-Söndag!

Söndagar är aldrig riktigt sådär mysiga tycker jag! Innebär att man snart har en otroligt "kul" vecka att se fram emot.  Nja, börjar bli trött på skolan faktiskt, men behöver ju inte lida allt för länge hoppas man väl ;-)
Dessutom har man en del roliga ämnen som man gärna läser så! :-D

Hur har dagen varit Sean-Japan?(Ja! Det rimmar! Så ni har fått klarhet i hur mitt namn uttalas, men det kommer jag ägna ett helt blogginlägg åt senare ändå så att.)

Final
Min dag började med en seg morgon. Jag var lite halvtrött, gick och såg en japansk film som jag hade hemma. Hade inte sett den innan, så jag började med att se den. Hana yori dango Final heter den. Det är en film baserat på en serie som gick i Japan, fast det är fortsättningen(och mest troligt) den sista delen, men mer än så tänker jag inte gå in på det.

Jag städade sedan huset som jag brukar och så åkte jag och far så småningom och spelade badminton. Har fått ett nytt racket av far som jag spelade med, men det var ett tag sen senaste gången jag spelade så det gick väl sisådär. Helt okej :-)

Choklad
Efter ett hårt träningspass är jag alltså hemma!
Och vad ska jag äta då? Hehe, Wonka - Whipple Scrumptious Caramel Delight det ni! ;-)
Jag hoppas jag får ett guldkort och får besöka Willy Wonkas chokladfabrik! :-D

Chill-Lördag!

Lördag!
Idag
vaknade jag runt 9-tiden. Jag har ganska ont i nacken från spelningen jag var på igår. Chemical Vocation, Adept, herbrightskies och Early to Bed spelade! Front row var dock inte att rekommendera! Fick mina ben ständigt pressade mot scenkanten, inte mysigt! :-(

Screenshot














Jag har för det mesta spenderat denna dag med att spela tv-spel! Super Smash Bros Brawl är beroendeframkallande! Det är ett fighting-/partyspel till Nintendo Wii! Tyckte det var dags att plocka upp det igen efter att ha varit hos Henke och grillat och spelat! Dom som inte har provat borde göra det! Det är kul! Jag ska bli bäst! Nästan iaf ;-)

Min gitarr
Har även spelat mycket gitarr idag! :-)
Skönaste låten denna vecka får jag väl ta och säga är Chelsea Smile av Bring me the Horizon. Rekommenderas att lyssna på om du är ett fan av... metalcore. Sköna gitarrslingor i den låten ^___^

Har lite brist på kreativitet just nu, men hoppas att det avtar så jag kan skriva lite ny musik också! Det var väl allt denna lördag skulle jag tro! Lämna gärna en kommentar! :-D

Hej Hej Läsare!

En bild på mig. Hej hej kära läsare! Tänkte börja första blogginlägget med att presentera mig.

Mitt namn är Sean och jag går första året på TIME i Karlstad. TIME är en IT-linje med natur som grund, vi läser 3000 poäng istället för 2500 som det brukar vara. Förra året krävdes det 265 poäng från högstadiet för att komma in :-)

Förrutom intresset för IT så har jag även ett ganska stort intresse för musik. Jag spelar elgitarr väldigt mycket och spelar då och då på en synth jag har. Spelar även med tre kompisar i band, så vi får se hur det går med det också!

Det var väl allt jag orkade skriva nu. Resten får ni nog klura ut genom att läsa alla kommande inlägg! :-)

RSS 2.0